Finská sauna pro 2-3 osoby
Příkon: 3 kW
Napětí: 230 V
Finská sauna Marimex SISU L
Re: Finská sauna Marimex SISU L
Dobrý den, finská sauna musí být umístěna vždy na betonu nebo na dlaždicích. Proto doporučujeme pro vás použít infrasaunu, která se dá na plovoucí podlahu umístit.
Sisu L
Re: Sisu L
Dobrý den, výrobce deklaruje teplotu v sauně 65 - 90°C, vaše teplota 80°C je v tomto rozsahu a sauna tak funguje v pořádku. Zvýšení teploty může pomoci např. delší nahřívání, případně výměna kamen. To však v našem servisu bohužel neděláme.
Marimex Sisu L
Dobry den, je mozne misto 3kw kamen nabídnout kamna se silnejsim výkonem? Pripojeni na 400kw mám. Dekuji za odpoved.
Re: Marimex Sisu L
Dobrý den, je nám líto, ale taková možnost u této sauny bohužel není.
Sauna teplota
Dobrý den, dokáží kamna vytopit reálně přes 90 stupňů. Máte osobní zkušenost? Jaká je tam značka elektrických kamen a řídící jednotky? Díky
Re: Sauna teplota
Dobrý den, v sauně jsou kamna značky Harvia. Co se týče teploty, kamna dokáží nahřát saunu v rozmezi 65 - 90°C, dle podmínek okolí (teplota, délka nahřívání apod.)
Dotaz na vystavené sauny
Dobrý den, mám malý dotaz, uvažujeme o zakoupení sauny Sisu L nebo sauny Kippis L. Máte je prosím vystaveny na prodejně? Chtěli bychom si je vyzkoušet. Jedná se nám o to, zda hloubka na sednutí 40 cm u sauny Kippis není málo. Děkuje a zdraví Beneš
Re: Dotaz na vystavené sauny
Dobrý den, je nám líto, ale tyto sauny bohužel na prodejně vystavené nemáme.
Možnost vytopení
Dobrý den, je možné saunu umístit do garáže, kde teplota přes zimu klesne i k 5 stupňům. Kdyby se do prostoru dal přitop? A prosím vás, jak složitá je montáž? Děkuji.
Re: Možnost vytopení
Dobrý den, montáž není složitá, naši klienti ji běžne zvládají. Co se týče umístění - pokud přímotor dokáže vytopit okolí sauny na požadovanou teplotu, je možné tam saunu umístit.
Elektro priprava
Dobrý den, uvažuji o koupi této sauny, ale teď ještě dělám úpravy v koupelně. Jsem se chtěl zeptat, v jakém místě je doporučeno umístit zásuvku pro připojení kamen a jaká má být příprava na připojení osvětlení (nebo je to dohromady?). Nikde jsem v popisu nic nenašel. Děkuji
Re: Elektro priprava
Dobrý den, posíláme odkazt na dokument technické připravenosti: https://www.marimex.cz/ImgGalery/Img1/navody-dokumenty/Montazni_pripravenost_pro_finske_sauny_web.pdf
Větrání sauny
Dobrý den, uvažuji že bych saunu umístil v koupelně do niky o šířce 152cm. Vzadu bych nechal 10 cm na proudění vzduchu, ale po stranách by tedy bylo je po 1cm. Je to problém? Kde jsou umístění otvory na přísun a odvod vzduchu? Dekuji
Re: Větrání sauny
Dobrý den, sauna nemá podlahu, takže vzduch je nasávám zespoda a výstup vzduchu (větrání) je na stropě sauny.
V koupelně
Re: V koupelně
Dobrý den, pokud bude prostor dostatečně odvětráván a nebude se tam vyskytovat nadměrná vlhkost, nevidíme problém takto saunu umístit.
Nízká teplota v sauně
Re: Nízká teplota v sauně
-Dobrý den, deklarovaná teplota v sauně je 70 - 90°C. Pokud uvádíte, že ve vaší sauně je teplota 75°C, je to v pořádku a sauna dosahuje správné teploty. Co se týče další izolace, bohužel nemáme v nabídce žádnou speciální izolaci, nebo postupy, kterými by se sauna lépe zaizolovala. Děkujeme za pochopení.
kamna
Re: kamna
Dobrý den, je nám líto, ale bohužel to možné není.
Garáž
Re: Garáž
Dobrý den, ano uvedená teplota je dostatečná k tomu, aby se sauna na danou teplotu natopila.
Stavba
Re: Stavba
Dobrý den, saunu doporučuje výrobce umístit do temperované místnosti. Pokud by se stavba provedla tak jak píšete, je možné, že by se nemusela nahřát na definovanou teplotu.
Změna topidla
Re: Změna topidla
Dobrý den, je nám líto, ale změnit topidlo bohužel nejde. Děkujeme za pochopení.
Prohlídka sauny
Re: Prohlídka sauny
Dobrý den, sauna je na prodejně vystavena.
Montáž
Re: Montáž
Dobrý den, montáž si klient zajišťuje sám, naše firma montáž neposkytuje. Sauna je však snadno sestavitelná.
Prohlídka sauny
Re: Prohlídka sauny
Dobrý den, můžete mi zdůvodnit, proč nejsou stěny zaizolované?
Re: Dobrý den, můžete mi zdůvodnit, proč nejsou stěny zaizolované?