Křemenný písek určený do pískových filtrací
Množství a druh
Re: Množství a druh
Dobrý den, podívejte se do návodu k dané filtraci, tam to bude uvedeno. Filtraci neprodáváme, neznáme tak její parametry. Děkujeme za pochopení.
Písek
Re: Písek
Dobrý den, písek pH vody nijak neovlivňuje...
Dotaz
Jaký písek prosím objednat k Bazénové filtraci Krystal Clear 8 o výkonu 8 m3/hod., včetně hadic 2 ks (průměr 38 mm, délka 2,2 m), spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu s průměrem 38mm (6/4"). Standardně se k pískové filtraci filtrační písek nedodává, je třeba jej objednat zvlášť.
Re: Dotaz
Dobrý den, pro filtraci je určen tento písek: https://www.marimex.cz/filtracni-pisek-aquamar-25-kg/
Pisek do filtrace
Dobrý den, mám piskovou filtraci kde se uvádí zrnitost ,0,45, 0,85 mohu použít zrnitost 0,6, 1,2? Děkuji
Re: Pisek do filtrace
Dobrý den, myslíme si že ano. Nevíme o filtraci na českém trhu, kde by nebyl možné použít náš písek.
Nezavadnost
Re: Nezavadnost
Dobrý den, ano písek na filtraci pitné vody použít můžete. Je zdravotně nezávadný.
Nedostatečné zachycení nečistot
Re: Nedostatečné zachycení nečistot
Dobrý den, příčinou může být nedostatečné množství písku nebo vadný ventil ve filtrací, který nežene vodu přes písek.
filtrační písek
Re: filtrační písek
výměna písku
Re: výměna písku
písek do filtrace
Re: písek do filtrace
Zrnitost
Re: Zrnitost
dotaz na pisek
Re: dotaz na pisek
Písek do bazénové filtrace.
Re: Písek do bazénové filtrace.
písek mi propouští přes filtraci do bazenu(Filtrace písková Prostar 2 - Black edition)
Re: písek mi propouští přes filtraci do bazenu(Filtrace písková Prostar 2 - Black edition)
dotaz
Re: dotaz
zrnitost filtračního písku
Re: zrnitost filtračního písku