S přípravkem Komplex 5v1 již nebudete muset nic řešit. Pětisložkové tablety se o vše postarají samy.
Dotaz k produktu
Dobrý den, prosím o informaci, zdali jde výrobek použít v bazénu se slanou vodou a solinátorem. Diky
Re: Dotaz k produktu
Dobrý den, ano jde tam použít. Je na stejné bázi (chlor) jako solinátor, který produktuje chlor.
Kdy se může do vody
Dobrý den, kdy se může do vody po vložení tablety do bazénu? Hned po rozpuštění nebo až za nějakou dobu? Děkuji
Re: Kdy se může do vody
Dobrý den, protože jsou tablety určené na dlouhodobé rozpouštění v plováku, doporučujeme plovák vyjmout z vody vždy, když se v bazénu koupete a po koupání vložit plovák zpět do vody.
Dávkování
Dobrý den, mám bazén Tampa 3,66 x 0,91 ...mám 1kg balení těchto tablet .. mám dávat 1/4 nebo 1/2 tablety? Moc děkuji za pomoc...
Re: Dávkování
Dobrý den, dávku je se 1-2 tablety na 30 m3 vody. ve vašem případě je to 1/4 - 1/2 tablety. Bazén má objem vody 7,1 m3.
filtrační kuličky
Re: filtrační kuličky
Dobrý den, ano je to možné.
Velikost tabletky
Re: Velikost tabletky
Kolik tablet
Re: Kolik tablet
Dobrý den, doporučuje se dávat 1-2 tablety každých cca 5-8 dnů na 30 000 l vody. To znamená, že pro Váš bazén bude třeba tablety rozdělit tak, aby jste do bazénu vložili cca 40-50g (neboli 1/4) tablety.
Dávkování do malých bazénů
Re: Dávkování do malých bazénů
Teplota
Re: Teplota
jak ošetřovat vodu v bazénku pro psy
Re: jak ošetřovat vodu v bazénku pro psy
Přechod chemie
Re: Přechod chemie
použití tablet Aquamar Kompex 5v1 i do vířivých bazénu
Re: použití tablet Aquamar Kompex 5v1 i do vířivých bazénu
Komplex 5v1
Re: Komplex 5v1