Průměr bazénu: 4,57 m
Výška bazénu: 1,07 m
Filtrace: bez filtrace, možno připojit
Horní lišty bazénu Orlando
Dobrý den, tenhle rok 2022, jsem si u vás zakoupil bazén Orlando 4,57 x 1,07. Chci se zeptat - v návodu píší o horních lištách pod které má přijít namontovat ochranná lišta, ale tady tu ochrannou lištu v balení nemám. Jsou verze horní lišty bez ochranné, nebo mi v balení chybí? Díky za odpověď.
Re: Horní lišty bazénu Orlando
Dobrý den, ochranná lišta je součástí balení. Pokud ji nemáte, obraťte se prosím na naše reklamační oddělení. Děkujeme.
Náhradní díly na bazen Orlando
V roce 2018 jsem si koupil bazen Orlando 4,57 x 1,07 m. Sháním na něj nové horní plastové lišty a náhradní ochranné lišty. Nevím kolik jich je potřeba a zda se dají u Vás objednat. Děwkuji R. Hrkal
Re: Náhradní díly na bazen Orlando
Dobrý den, na stránce https://www.marimex.cz/bazen-orlando-4-57x1-07m-skimmer-olympic-bez-hadic-a-schudku/ klikněte na odkaz "Náhradní díly" vedle popisu produktu a zobrazí se vám kompatibilní díly na tento bazén.
hadice k bazénu
Dobrý den, pokud mám pískovou filtraci s hadicemi od minulého bazénu, nepotřebuji tedy již k tomuto novému bazénu další hadice přikupovat? Děkuji M.
Re: hadice k bazénu
Dobrý den, ano přesně tak. Pokud mají vaše hadice průměr 32 nebo 38 mm, tak nepotřebujete kupovat hadice nové.
Bazén orlando
Re: Bazén orlando
Dobrý den, vhodná je např. tato konfigurace:
Kopule
Re: Kopule
Dobrý den, můžete použít toto zastřešení: https://www.marimex.cz/pool-house-zastreseni-bazenu-xxl/
Filtrace
Re: Filtrace
Dobrý den, pokud filtrace umoňuje napojení pomocí hadic o průměru 32 nebo 38 mm, tak ano.
Napojení na filtraci sand 4
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi půjde k tomuto bazénu připojit písková fitrace Sand 4 u které máme hadice 38mm se závitem. Od původního bazénu máme i Adaptér B k propojení bazénů - Intex https://www.marimex.cz/adapter-b-k-propojeni-bazenu-intex/ nebo jestli musím dokoupit ještě nějaké redukce nebo jiné hadice. Děkuji
Re: Napojení na filtraci sand 4
Dobrý den, po dobrém utěsnění této redukce by měla jít filtrace Sand 4 k bazénu Orlando připojit.
Zakopání do země
Re: Zakopání do země
Vratná tryska
Re: Vratná tryska
Dobrý den, vratná tryska je součástí balení skimmeru.
Podložka pod bazén
Re: Podložka pod bazén
Dobrý den, můžete použít jakýkoli silnější netkaný mateirál.
Připojení filtrace
Re: Připojení filtrace
Dobrý den, filtraci můžete připojit pomocí hadic o průměru 32 mm, které také máme v nabídce. Žádné redukce nepotřebujete.
Bazénová fólie
Re: Bazénová fólie
Dobrý den, ano obsahuje.
Slaná voda
Re: Slaná voda
Dobrý den, budete potřeboval chlorinátor a bazénovou sůl.
Zazimování bazénu
Re: Zazimování bazénu
instalace folie
Re: instalace folie
bazén Orlando
Re: bazén Orlando
montáž bazénu Orlando
Re: montáž bazénu Orlando
Solarni ohřev
Re: Solarni ohřev
Slaná voda
Re: Slaná voda