450 g náplně = nahradí 17 kg písku žádný písek v bazénu
Využití Filtračních kuliček
Re: Využití Filtračních kuliček
Dobrý den, doporučujeme používat kuličky podle výrobce filtrace. Při silnějších filtracích se může stát, že by silné sání mohlo povrch kuliček vtáhnout do jemných mezer sít a filtrace by se ucpávala.
Filtrace
Re: Filtrace
Dobrý den, ano kuličky použít můžete. Jedno balení kuliček odpovídá cca 17 kg písku.
Prosím můžu použít na slanou vodu
Re: Prosím můžu použít na slanou vodu
Dobrý den, ano filtrační kuličky můžete použít i se slanou vodou.
Filtrace s průtokem 10m3
Re: Filtrace s průtokem 10m3
Dobrý den, pokud výrobce doporučuje kuličky používat ve filtracích s průtokem do 6 m3/hod, používat je ve filtraci s větším průtokem nedoporučujeme.
Prani kulicek
Na kolik stupňů se perou kuličky..??
Re: Prani kulicek
proplach kuliček versus praní v pračce
Dobrý den, pořídila jsem do pískové filtrace nově kuličky. Řeším, zda kuličky čistit proplachem nebo praním v pračce. Pročítala jsem dotazy zde a jednou je řečeno, že proplach se na kuličky nepoužívá, že se mají pouze prát. V jiné odpovědi je zase uvedeno, že proplach možný je. Jak to tedy prosím je? Proplach ano nebo pouze praní v pračce?
Re: proplach kuliček versus praní v pračce
Dobrý den, písková filtrace s kuličkami se neproplachuje, ale kuličky se perou - tzn. filtrace se zastaví, rozebere, kuličky se vyjmou a vyperou. Doporučujeme mít tedy dvě sady filtračních kuliček.
Fiktrační náplň kuličky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli lze tuhle kuličkovou fitrační náplň použít do kartušové filtrace. Děkuji za odpověď. S pozdravem p. Marie
Re: Fiktrační náplň kuličky
Dobrý den, filtrační kuličky nejsou určeny pro kartušovou, ale pouze pro pískovou filtraci.
Interval mezi praním
Dobrý den, jaký interval je zhruba mezi vypráním kuliček. Děkuji za odpověď.
Re: Interval mezi praním
Dobrý den, interval praní není stanovený. Je to závislé od toho, jak rychle se kuličky zašpiní.
Voda ve filtraci
Dobrý den,mám bazén i filtraci poprvé v životě, muj dotaz je jestli se do filtrační nádoby k balonkům přidává i voda tak jako k písku. Děkuji za odpověď.
Re: Voda ve filtraci
Dobrý den, po připojení filtrace by se měla sama zavodnit, ale nic nezkazíte, pokud vodu do filtrace přidáte. Ničemu to neškodí.
Vhodnost
Mužů dat tuto náplň do Filtrace 2000
Re: Vhodnost
Dobrý den, ano do filtrace můžete filtrační kuličky dát.
kvalita kulicek
MAm dotaz, jake urovne kulicky dosahuji? Jak jsem zjistil jsou ruzne druhy, srovnani jhako PISEK ver ZEOLIT. Maji tyto kulicky certifikaci pro pitnou vodu? Kulicky FIBER BRITE ji maji, a ucinnost oproti ostatnim je radove vyssi. Mate nejake parametry ci srovnani?
Re: kvalita kulicek
Dobrý den, je nám líto, ale žádné srovnání nemáme. Filtrační kuličky nejsou určené pro pitnou vodu, jsou určené pro bazénovou vodu. Nečistoty, které mají zachytit, zachycují. Dle zkušeností klientů zachytí menší nečistoty, než písek.
Kuličky místo písku do pískové filtrace
Dobrý den, zakoupila jsem u vás bazén Bazén Florida Prism 3,66x0,99 m, kolik balení mám prosím koupit kuliček do filtrace, namísto písku. Děkuji
Re: Kuličky místo písku do pískové filtrace
Dobrý den, jedno balení kuliček = cca 17 kg písku.
Jaké množství kuliček
Dobrý den mám pískovou filtraci prostar 2. Náplň písku má 10kg písku. Kulicky nahradí 17kg písku. Takže můj dotaz zní jestli do této filtrace mohu dát celé balení? Abych třeba až moc nezatěžoval filtraci. Nebo čím víc těchto kuliček tím líp? Děkuji za odpověď
Re: Jaké množství kuliček
Dobrý den, doporučujeme použít cca 2/3 balení kuliček.
Solizátor a kuličky
Re: Solizátor a kuličky
Dobrý den, ano, samozřejmě je to to možné.
filtrační schopnost
Re: filtrační schopnost
Dobrý den, výrobce tuto informaci bohužel neuvádí.
Aquamar balls -
Re: Aquamar balls -
Dobrý den, ano jedno balení kuliček je pro filtraci Prostar 4 dostačující.
cisteni Aquamar Balls
Re: cisteni Aquamar Balls
Dobrý den, ano je to vlastnost kuliček. Kuličky se neproplachují, ale perou. Voda z filtrační nádoby se se měla proplachem vypustit ven z filtrace pomocí odpadní hadice.
vířivka
Re: vířivka
Dobrý den, to bohužel nejde, vířivka na to není stavěná.
filtrování
Re: filtrování
Dobrý den, ano je to nutné. Filtrace není samonasávací a musí být zavodněna.
prací prostředek odstřeďování
Re: prací prostředek odstřeďování
sušení kuliček
Re: sušení kuliček
Slaná voda
Re: Slaná voda
účinnost kuliček
Re: účinnost kuliček
Praní PE kuliček do filtrace
Re: Praní PE kuliček do filtrace
kalná voda
Re: kalná voda