Průměr bazénu: 3,66 m
Výška bazénu: 0,91 m
Filtrace: bez filtrace, možno připojit
průchodky Tampa ratan
Dobrý den, nahradil jsem starší modrý bazén novým Tampa ratan, dodávané průchodky (bílé, nasávací síťka pouze nasazovací s "drážkou") mají cca o 2-3mm menší průměr než původní, původní nešly do otvorů bazénu ani přibližně nasadit (nacpat). Jakým způsobem připojím vysavač/skimmer s hadicí 32 na tyto bílé?
Re: průchodky Tampa ratan
Dobrý den, pomocí této redukce: https://www.marimex.cz/adapter-pro-pripojeni-vysavace-k-baz-tampa-intex-bily/
rozměry
Dobrý den, rozmer 3,66 je v nejširším místě, na spodu, nebo na vrchním límci? případně je někde k sehnání hrubý okótovaý nákres postaveného bazénu? Jde mi o to, že jsem viděl bazén hodněkrátt "vyvalený" tak mě napadlo udělat jen treba 15cm zapuštění a pod ním betonovy podklad a koberec. diky za odpověď
Re: rozměry
Dobrý den, uváděné rozměry jsou rozměry spodní základy. Bohužel k dispozici okóvané rozměry bazénu nemáme.
Krycí plachta
Re: Krycí plachta
Dobrý den, krycí plachta se musí natáhnout přes nafukovací lem bazénu a zespoda stáhnout stahovacím provázkem. To, že je na hladině, je v pořádku, nemá být napnutá. Co se týče napuštění bazénu, napouštějte do té doby, než voda dosáhne ke spodní části nafukovacího lemu.
Rozměr hladiny
Re: Rozměr hladiny
Dobrý den, oba bazény se liší především barvou. Dále potom drobnými rozdíly v konstrukci a v rozměrech - viz. např. ony různé průměry hladin.
síla stěny
Re: síla stěny
Dobrý den, z bezpečnostních důvodů je skákání do bazénu zakázáno. Ale materiál je tak odolný, že i tento náraz bazénová folie vydrží.
Hadice
Re: Hadice
Dobrý den, filtraci doporučujeme umístit cca 2 m. od bazénu. Další hadice můžete použít pro odvod vody z filtrace do odpadu/na trávník/kanalizace apod.
Jaky typ piskove giltrace?
Re: Jaky typ piskove giltrace?
Dobrý den, k bazénu můžeme připojit velkou škálu filtrací - Prostar 2, Prostar 3, Prostar 4.
Připojení filtrace
Re: Připojení filtrace
Dobrý den, jedná se io 6 ks hadic. Jedna hadice má délku 1,25 m. a jsou dodávány vcelku.
Bazén a zámková dlažba
Re: Bazén a zámková dlažba
Dobrý den, ano bazén na zámkovou dlažbu postavit můžete.
bazén Tampa RATAN- rozměr
Re: bazén Tampa RATAN- rozměr
síla folie
Re: síla folie
Rovinost
Re: Rovinost
vysavač
Re: vysavač
Možnost napuštění nižší hladiny
Re: Možnost napuštění nižší hladiny
Dno bazénu
Re: Dno bazénu